Deze producten kunt u bestellen via de mail of telefonisch contact.

info@sweerswitgoed.nl     –    +31 (0)6 38 63 75 83

Beko Selective Line

Ontdek de Beko Selective Line, een assortiment van Beko-producten die uitblinken in hun kenmerken, uitstekende prestaties en bijzonder verfijnd design. Deze lijn is speciaal ontworpen om u te ondersteunen met innovatieve en praktische technologieën.

De Selective Line biedt een breed scala aan witgoedproducten. Of u nu op zoek bent naar wasmachines, koelkasten, of vaatwassers, de Selective Line heeft het allemaal.

Een van de belangrijkste voordelen van de Selective Line is de garantie. Naast de wettelijke garantie van 2 jaar, wordt de garantie verlengd tot 5 jaar. Dit toont de toewijding van Beko aan kwaliteit en duurzaamheid.

Bovendien zijn de producten van de Selective Line ontworpen met het oog op uw gezondheid en die van de aarde. Ze zijn uitgerust met de ProSmart Inverter Motor, die stil en energiezuinig werkt.

Of u nu op zoek bent naar een wasmachine met AutoDosing functie die automatisch de perfecte hoeveelheid wasmiddel verdeelt voor ongeveer 23 wasbeurten, of een koelkast die naadloos in uw keuken past en een van de zuinigste modellen van dit moment is, de Beko Selective Line heeft het perfecte product voor u.

Ontdek de Beko Selective Line witgoed en ervaar het verschil zelf!

Wassen en drogen

Vaatwasser

Koken en bakken

Koelen en vriezen