Garantie

 

We hanteren minimaal 2 jaar fabrieksgarantie op al onze producten!!

Fabrieksgarantie

Fabrieksgarantie is overal gelijk en is wettelijk minimaal 2 jaar. Deze garantie wordt gegeven vanuit de fabriek aan de consument. U koopt uw machine echter niet voor 2 jaar maar eerder voor 10 jaar of langer. Wettelijk mag u er ook van uit gaan dat wanneer u een “rederlijk” bedrag betaald voor een machine, deze ook een “rederlijke” termijn lang mee gaat.

In de eerste 2 jaar, tijdens de fabrieksgarantie, geven wij gratis advies over het wel of niet inschakelen van de fabrikant voor het verhelpen van een storing.

De fabrieksgarantie geldt niet voor alle storingen. Denk hierbij aan verstoppingen van slangen, zeepbakjes en niveau meters, kleine onderdelen tussen de trommellagen maar ook een slecht functionerende kraan of afvoerleiding kan een storingsmelding geven.

Gebruikersfouten

Deze kleine”gebruikersfouten” verhelpen wij in de periode dat de servicegarantie geldt voor een gereduceerd tarief van € 30,– inclusief voorrijkosten.

In de periode (3 jaar) na de fabrieksgarantie geldt het gereduceerde tarief van € 30,– voor het verhelpen van alle storingen. Voor het leveren van de onderdelen kijken wij voor u of de fabrikant hier een “coulance regeling” voor heeft. In andere gevallen worden de materiaalkosten in rekening gebracht.

Gratis diagnose; wanneer u twijfelt of reparatie nog rendabel is, komen wij langs en geven u een indicatie van de kosten.

Gratis technische ondersteuning; Wanneer u zelf handig bent en zelf een reparatie uit wilt voeren dan mag u ons altijd vragen om ondersteuning. Ook kunnen we voordelig onderdelen leveren, zowel gebruikt als nieuw.

Voor alle afspraken geldt dat redelijkheid en billijkheid centraal staat.