Wie zijn wij?

 

Wij zijn deze onderneming gestart met de overtuiging dat wij een meerwaarde hebben als witgoedverkopende partij ten op zichtte van de grote winkelketens doordat wij snel en voordelig problemen met witgoedapparatuur op kunnen lossen.Onze kernwaarden zijn eerlijkheid, betrouwbaarheid en concurrerend.

Even voorstellen…

 

Ik ben Marco Sweers, 52 jaar en woon met mijn gezin in Braamt. Ik heb de opleiding M.T.S. elektronica gevolgd en heb enige jaren ervaring met het repareren van apparatuur. In december 2016 ben ik als witgoedmonteur, naast mijn reguliere baan, begonnen met het repareren van wasmachines, drogers en vaatwassers. In oktober 2017 ben ik begonnen met de verkoop van nieuwe apparatuur. per 1 april 2021 werk ik fulltime als witgoedmonteur. 

 

1. Wij houden reparatiekosten voor u zo laag mogelijk maar vragen u wel of we een aanbieding mogen maken wanneer u een nieuwe machine aanschaft.

2. Wij proberen een langdurige relatie op te bouwen waardoor wij o.a. op reclame kosten kunnen besparen en u altijd iemand in de buurt heeft die u kunt bellen wanneer er iets hapert, zonder direct een hoge rekening te ontvangen.

3. Wij geven altijd een eerlijk advies over het wel of niet repareren van een machine waarbij reparatiekosten afgewogen worden met de verwachtte resterende leeftijd.

4. Het prijsniveau van ons witgoed ligt niet hoger dan de reguliere aanbieders.

Ik repareer wasmachines, drogers en ander witgoed in de gemeente Montferland, Doetinchem, Bronckhorst, Oude IJsselstreek en Rijnwaarden. Afspraken kunnen ook ‘s-avonds en op zaterdag plaats vinden. Wanneer u vragen heeft of advies wilt over een aankoop of over een storing, neemt u dan gerust contact met mij op. (bel of app 06 38 63 75 83).